Brandnertal, Itävalta

 

Eurooppa cupin päätösosakilpailut Itävallan Brandnertalissa sujui U19-sarjassa kilpailevan Onni Rainion osalta erinomaisesti.

Aika-ajoissa toiseksi sijoittuneen Onnin varsinaisesta kisalaskusta muodostui jännitysnäytelmä sillä ranskalainen Ian Guionnet kellotti ajan 2.37.887 ja Onni Rainio 2.37.886.

Osakilpailuvoitolla Onni varmisti koko Eurooppa cupin voiton U19-sarjassa.

Abetone, Italia

Maajoukkuekuskit Tarmo Ryynänen ja Onni Rainio olivat liekeissä Eurooppacupin 3. osakilpailussa Italian Abetonessa.

Keli oli erittäin kuuma lämpötilan noustessa lähelle 30 astetta.
Aika-ajoissa Onni kellotti kovan ajan lähtien finaaliin toisena. Finaalissa Tarmo paransi aikaansa 10 sekuntia mikä nosti Tarmon finaalin kakkoseksi. Onni kaatui radan loppuvaiheessa mutta pääsi nopeasti ylös jatkamaan matkaa. Onnin aika riitti kaatumisesta huolimatta 3. sijaan.

”Kaikkina kolmena päivänä helle oli tosi kova joten sen kanssa sai taistella. Pyörä toimi hyvin kuumuuden ansiosta. Rata oli tosi pitkä ja fyysinen. Aika-ajoon lähdin himmaillen vähän sillä fiiliksellä että näkee kuinka kovaa jaksaa radan ajaa sitten finaalissa. Treeniaikaa oli tosi paljon, joten rata oli hyvin kulunut finaalilaskulle. Lähdin finaaliin varmalla laskulla ilman riskien ottoa ja se riitti tällä kertaa hyvin kakkossijaan.”

–Tarmo-

Seuraavaksi ajajat jatkavat matkaa Andorraan missä maailmancupin osakilpailu ajetaan erittäin jyrkällä radalla.

Crankworx

Maajoukkue kuski Anton Metsärinta ajoi viikonloppuna Crankworxeissa hienosti nuorten sarjassa sijalle 10. haastavista olosuhteista huolimatta.

Harjoituksissa Anton sai linjat kohdilleen, mutta kisapäivälle yllättänyt sade muutti suunnitelmat täysin. Rata oli uusi ja sateen vuoksi paikoitellen liukas ja paikoitellen kuiva, mikä teki olosuhteista todella vaihtelevat. Linjojen muuttamiseen jäi vain tunti aikaa ennen kisalaskuja. Laskullaan Anton putosi linjaltaan ja tilanteeseen uhraantui paljon aikaa. Voidaan siis todeta, että lasku on ollut todella kova haasteisiin nähden!

Aiemmissa kisoissa Leogangissa Anton joutui ajamaan flunssaisena, mutta kroppa alkaa olemaan taas kovassa iskussa! Toivotamme Antonille tsemppiä ja jäämme odottamaan seuraavien kisojen tuloksia.

Linkin kautta ote Antonin harjoituksista Crankworxeista

https://www.instagram.com/p/Byr7WDtHGM9/?fbclid=IwAR1j9auUCGoIT1WctsJF3sTu3bazuAOxlK6NtkezXjLOw3NGiWV3AosHrfc

Teksti: Eeva Pöllänen

Leogangissa Anton joutui ajamaan puolikuntoisena, mutta nyt maajoukkuekuskimme on taas kovassa iskussa!

  • Facebook

Suomi DH:n ja SuomiCupin yhteyshenkilö on Visa Linnala.
Visa toimii myös alamäkipyöräilyn yhteyshenkilönä Suomen Pyöräilyliittoon.

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla suomidh@gmail.com ja WhatsApilla +358 40 8241119.

Vintek_LVIS_Logo_MD_Grey.png
Funduro_grey.png
mbp_nelio_logo_grey.png
FixXit_grey.png
Romu_Keinanen_grey.png
Elementit-E_grey.png