• SuomiDH

Suomi dh YHTEISTYÖ-KUMPPANIT 2020.

Tänä vuonna olemme saaneet mukaan hienoja yhteistyökumppaneita viemään DH:n ilosanomaa eteenpäin.


VINTEK OY

Vintek Oy ja SuomiDH sopivat yhteistyöstä kaudelle 2020. Yhteistyö kattaa sekä maajoukkuekuskien kisakauden että SM-osakilpailut. Kausi kulkee nimellä Vintek DH Cup.

Vintek Oy on 2018-vuonna perustettu LVI-alan yritys. Yhtiöllä on tästä huolimatta yli kymmenen vuoden kokemus täyden palvelun lvi-töistä yksityisille talouksille, taloyhtiöille, isännöitsijöille ja yrityksille. Erittäin ammattitaitoinen henkilöstö palvelee pk-seudulla.


Mielakka Bike park

Kaudella mukana myös Kouvolan MielakkaBikePark. Mielakan rinteet soveltuvat erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneille kuskeille. Reittejä  löytyy niin enduropyöräilyyn kuin alamäkiajoon ja uskomme että jokainen pyörän päällä viihtyvä kuski löytää näistä omansa!


Suomen pyöräily Ry

Myös Suomen pyöräily Ry on osoittanut tukensa ja kiinnostuksensa lajiamme kohtaan. He tukevat maajoukkuekuskejamme tulevalla kaudella. Iso kiitos!


funduro cup

Pääasia on, että kaikilla on hauskaa. Se on SuomiDH:n ja Funduro Cupin yhteinen tavoite.

Teemmekin yhteistyötä ja kalenterista löytyykin jopa kaksi yhteistapahtumaa: Laajis ja Ruka. Kisat aikataulutamme niin, että osallistuminen molempiin on mahdollista.

16 views0 comments
  • Facebook

Suomi DH:n ja SuomiCupin yhteyshenkilö on Visa Linnala.
Visa toimii myös alamäkipyöräilyn yhteyshenkilönä Suomen Pyöräilyliittoon.

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla suomidh@gmail.com ja WhatsApilla +358 40 8241119.

Vintek_LVIS_Logo_MD_Grey.png
Funduro_grey.png
mbp_nelio_logo_grey.png
FixXit_grey.png