• SuomiDH

MM -kilpailut Leogang - Mukana 3 kovaa suomalaista


Maailmalla DH-kausi alkaa monen peruutuksen jälkeen ensi viikonloppuna suoraan MM-kisoilla Itävallan Leogangissa. Suomesta viivalla nähdään kolme U19-kuskia ja paikan päällä valmistautumassa on jo Anton Metsärinta, joka kävi ottamassa tuntumaa Innsbruckissa Crankworxin DH-kisassa. Myös Tarmo Ryynänen on saapunut kisapaikalle ja hän kävi antamassa myrskyvaroituksen Italiassa kahdessa EWS-kisassa. Tarmon vauhti riitti teknisillä osuuksilla upeasti kärkikahinoihin, mutta varsinkin siirtymien poljettavat nousut söivät tehoja kuntoa vaativilta pätkiltä. Lopputuloksena oli ensikertalaiselta hurja sijoitus molemmissa kisoissa kymmenen parhaan joukkoon U21-luokassa.


Tarmo "Tarppe" Ryynänen, Christopher "Nisse" Ström ja Anton Metsärinta.

Viivalle lähtee lisäksi monelle suomalaiselle vielä tuntemattomampi Sveitsissä asuva Christopher Ström, joka kaksoiskansalaisena haluaa edustaa Suomea. Nisse on muita suomalaiskuskeja vuoden nuorempi, mutta todella nälkäinen kisakuski. Hän on ajanut upeita sijoituksia jo aikaisempina kausina ja tällä kaudella Ranskassa näytti mikä on miehiään ajamalla todella kovassa seurassa junioreissa neljänneksi. https://totallympics.com/topic/4108-mountain-bike-cycling-uci-french-cup-dhi-2020-les-deux-alpes/

Finaali ajetaan sunnuntaina ja sitä voi seurata livenä Redbullin sivuilta https://www.redbull.com/int-en/events/uci-mountain-bike-championships-leogang. MM-kisoissa nähdään pitkästä aikaa monta kovaa suomalaiskuskia ja jokunen Vintek DH Cupista tuttu virolaiskuskikin, joten nyt kannattaa jo käydä varustelemaan kisastudioita ympäri Suomea.

578 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook

Suomi DH:n ja SuomiCupin yhteyshenkilö on Visa Linnala.
Visa toimii myös alamäkipyöräilyn yhteyshenkilönä Suomen Pyöräilyliittoon.

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla suomidh@gmail.com ja WhatsApilla +358 40 8241119.

Vintek_LVIS_Logo_MD_Grey.png
Funduro_grey.png
mbp_nelio_logo_grey.png
FixXit_grey.png